Agenda

De actuele agenda staat op onze facebookpagina https://www.facebook.com/vatapachoro/

 

Zondag 13 december Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. Speciale gast is saxofonist Wim Millenaar.  De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

2016

Zondag 10 januari 15.30u-18.30u Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. Speciale gast is zangeres Caroline Lobanov  De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

Zondag 14 februari15.30u-18.30u Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

Zondag 31 januari Vatapá en Caroline Lobanov spelen het cd programma van hun nieuwe album Doce com Pimenta in De Cereoolfabriek, Utrecht. Aansluitend Roda de Samba.

Zondag 13 maart Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

Zondag 20 maart Vatapá speelt in Huize Kernhem, Ede.

Zondag 10 april  Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

Zondag 8 mei Vatapá speelt choro en samba in café De Kroon, Nijmegen. Speciale gast is de Braziliaanse gitarist/cavaquinho speler Nelson Latif. De 3e set is en roda de samba (Braziliaanse sessie) waarbij muzikaal publiek welkom is om mee te spelen.

Zie ook facebook voor actuele optredens! Privé optredens staan niet op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Braziliaanse choro en samba